Tóbi esete

Tóbi esete

Egy rövid Kutyadolog történet:

Kezelek egy 12 éves golden retrivert. Több ízülete is fáj. Rendszeresen szed fájdalomcsillapítót, de egy ideje hiánycikk. Más gyógyszert nem bírja a kutyus gyomra, így most nem kap semmit, amíg nem találnak valami elfogadhatót számára. A gazdinak 3 hete a kezébe adtam egy oldajkeveréket, és megkértem, hogy gyógyszer mellett akár, de kenegesse vele, masszírozza be a lábát.

Minap voltam nála, panaszkodott, hogy már 4 napja nem kap a kutya semmilyen gyógyszert. Kérdeztem tőle, hogy mit vett észre a kutyán? Van fájdalma?

Válasza egyértelmű nem volt. Majd meséli, hogy továbbra is szívesen sétál, ezért nem is sürgeti a gyógyszert. Helyeseltem, s mondtam neki, hogy amíg nem lesz meg a megfelelő tabletta, ő csak kenegesse nyugodtan addigis.

Tömjén, Copaiba és Kurkuma volt a keverékben. Kurkumáról olvashatsz bővebben előző blogbejegyzésemben itt: https://kutyadolog.hu/kurkuma, Tömjénről és Copaibáról pedig ingyenesen letölthető könyvemben. Számomra az ízületek jolly jokerei. Én hiszem, ez az olajkeverék oka lehet, hogy továbbra is jól viseli a mindennapokat Tóbi.

Keress meg a Kutyadolog.hu honlapon vagy a Kutyadolog facebook oldalon, ha személyes tanácsadásra lenne szükséged!

Kategóriák