Szolgáltatások

Szolgáltatások és árak


Állapotfelmérés / konzultáció

~ 60-90 perc

7 000 Ft


A gyógyító tevékenység összehangolt csapatmunkát igényel, melynek szerves része a fizioterápia. Állapotfelméréssel és speciális mozgásterápia végzésével illeszkedik a kis páciensek műtét utáni és konzervatív kezelésének menetébe, valamint kiemelkedő szerepet kap a prevenció (megelőzés) területén.

Masszázs

A masszázst fájdalomcsillapításra, izomtónus befolyásolására, izomgörcsök oldására, vérkeringés és anyagcsere fokozására, kontraktúrák és letapadások megszűntetésére, s nem utolsó sorban stressz oldására alkalmazzuk.

Torna

Tornának van az aktív és passzív része, kedvencünk állapotától függően alkalmazzuk. Mindkettőt izomerő növelésre leginkább. Ide tartozik még a passzív kimozgatás, mellyel kedvencünk ízületeit ’olajozzuk’ meg. Aktív tornánál számtalan eszköz használata lehetséges, amivel kutyusunk örömmel és játékosan gyógyul.

1 alkalom
5000 Ft / óra
5 alkalom
22 500 Ft
10 alkalom
45 000 Ft

Prevenciós kezelés

prevenciós kezelés, torna, torna betanítása

5 000 Ft / óra


✓ idős kutya – geriátriai gondozás
✓ elhízott kutya fogyasztása
✓ csípődiszplázia prevenció /diszpláziát mutató röntgen, sántaság nélkül/

TENS kezelés

Ez az egyik legelterjedtebb elektroterápiás kezelés. A TENS - azaz szelektív ingeráram kezelés az idegek stimulációján keresztül éri el gyulladáscsökkentő, izomlazító és fájdalomcsillapító hatását. Főként neurológiai betegségek esetén nyújt segítséget, a nem megfelelően működő, gyengült, vagy bénult izmok regenerációjára, illetve az izmok erősítésére használjuk ezt a fajta kezelési módot.

Fényterápia

Polarizált fény jótékony hatását alkalmazzuk, mely csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat, segíti a sebek gyógyulását és fájdalomcsillapító hatása van.

Thermoterápia

Sérülések esetén a fájdalmas területen az izom tónusa növekszik. Ennek lazítására melegítést alkalmazhatunk, gyulladás esetén pedig jegelést.

Manuálterápia

Fájdalomcsillapító hatása van az ízületekben. Ízületek kóros elváltozása esetén alkalmazzuk, hagyományos orvoslás kiegészítéseként, vagy alternatívájaként.

Nyújtás (streching)

Izomfeszülés, izomrövidülés, kontraktúra és izmok túlerőltetése során, valamint sportkutyák edzés előtti bemelegítésekor használható módszer.

Házhoz kiszállás

Dunakanyarban házhoz kiszállást vállalok, illetve partnereim bevonásával távolabbi szállításban is tudok segíteni.


Dunakanyarban 20 km-es körzeten belül egységesen:

2 000 Ft

20 km-en felül:

150 Ft / km
20% kedvezmény

Számomra nagyon fontos a fölösleges szaporítások csökkentése, a menhelyek maximalizált terhelésének optimalizálása. Azok a vendégeim, akik igazoltan örökbefogadott kutyussal érkeznek, a feltüntetett árakból 20% kedvezményt kapnak.